Nieuws

1668784376436.jpg

Interview Geert Reuvers in Cleaning & Station

Door Berrie Wolters van Cleaning & Station is Geert Reuvers uitgenodigd voor een interview om te vertellen over de ontwikkelingen waar we samen met Flowey mee bezig zijn. We zijn uniek omdat we al ruim 20 jaar bezig zijn met de ontwikkeling van premium wasproducten veelal gebaseerd op plantaardige grondstoffen. Daarnaast durft Geert te stellen dat we ARBO-technisch de meest vriendelijke leverancier zijn in de markt van autowaschemie. Lees hier het hele artikel.

Floweyrollover

Tip

Tip: Wist jij dat zondag de rustigste dag is om je auto te wassen? Zaterdag is nog steeds de dag waarop de auto meestal gewassen wordt, maar de voorkeur verschuift beetje bij beetje
meer richting de woensdag t/m vrijdag. 

1668026026459.jpg

Tankstation & Carwash Vakbeurs

Iedereen bedankt voor het bezoeken van onze stand op de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten 9 en 10 november. Het was een hele interessante dag om volop te netwerken en nieuwe producten te introduceren. Daarnaast was het ook heel gezellig!

Floweywasstraat

Ritje door wasstraat kost ongeveer zoveel water als een douchebeurt

Wist je dat een ritje door de wasstraat ongeveer zoveel water kost als een douchebeurt?

Een carwash verbruikt tussen de 50 en 150 liter water. Een gemiddeld bad 120 liter en 5 minuten douchen zou ongeveer 40 liter water kosten.

Wist je ook dat veel wasstraten het vuile water niet weggooien? Het water wordt opgevangen, gefilterd en hergebruikt