top of page
Evolutionadvertentie2handtekening.jpg

Wat ons werkelijk onderscheidt, is ons vermogen om niet alleen producten van topkwaliteit te leveren, maar ook om een ​​milieuvriendelijke aanpak te hanteren en een vriendelijke omgeving te bieden voor zowel het milieu als de mens.
 

Door het inzetten van plantaardige grondstoffen welke worden betrokken vanuit de totale wereld hebben we de mogelijkheid uiterst hoogwaardige producten te ontwikkelen. Hierbij zitten bijvoorbeeld extracten van bieten, mais, laurierbes, dierlijke meststoffen etc. verwerkt. Dit geeft u als ondernemer de mogelijkheid om de uw ecologische voetafdruk te verbeteren.
 

Er is naar ons bekend,  geen producent van autowaschemie die zoveel werkt met plantaardige grondstoffen als Flowey. Het overgrote deel werkt nog steeds volop met grondstoffen veelal op synthetische basis.

De belasting van het milieu is hierdoor vele malen hoger!!!

 

Om het helder te stellen: een product kan als biologisch afbreekbaar worden beschouwd als minstens 60% ervan binnen 28 dagen op een natuurlijke wijze afbreekt. Dit betekent dat de overige 40% aanzienlijk langer nodig heeft om af te breken. Plantaardige grondstoffen worden meestal binnen 7-10 dagen voor 90% of meer afgebroken. Tel uit je winst!
 

U kunt met uw bedrijf uw maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en uw milieubelasting beperken!

 

In de ARBO-catalogus samengesteld door o.a.  BOVAG (belangen-vereniging van de automobielindustrie) , BETA (Belangenvereniging Tankstations) FNV, CNV en de Unie (de grootste vakbonden in Nederland) wordt Flowey als enigste vriendelijke alternatief genoemd t.o.v. schadelijke auto-en truckwashmiddelen zoals die volop in de markt verkrijgbaar zijn.

 

Onze ervaring heeft daarnaast geleerd dat producten welke vriendelijk zijn voor mens en milieu per definitie ook minder aantasten op uw machines en voertuigen. Uw materieel blijft langer behouden en de gelakte oppervlaktes worden niet aangetast.

5-ACTES-NL.jpg
bottom of page