top of page

ONZE DIENSTEN

Bij Bio Industrials staan jouw wensen centraal. Of het nu om een last-minute bestelling gaat, een snelle levering of het bieden van een fantastische klantenservice; ons team overtreft al jouw verwachtingen. Wij hebben met veel verschillende klanten gewerkt, een ieder met zijn of haar persoonlijke wensen. Mocht je ook specifieke wensen of eisen hebben, neem dan contact met ons op en ontdek hoe we je van dienst kunnen zijn.

Parts-Express.jpg

BEZORGING

Samen met Parts-Express zorgen wij ervoor dat de bestelling binnen 24 uur wordt geleverd. De bestellingen worden op dinsdag en donderdag tot 12.00 uur verwerkt. Leveringen vinden in principe plaats op woensdag en vrijdag. Als het om onze diensten gaat kun je erop vertrouwen dat wij in al jouw behoeften voorzien. Laat ons vandaag nog weten wat we voor je kunnen betekenen.

KLANTENSERVICE

Voor ons is het heel belangrijk dat alle klanten van Bio Industrials / Flowey ervaren dat wij met een hele hoge graad van deskundigheid werken. We beloven dat we de beste producten alsook een persoonlijke klantenservice bieden.

Customer Support Representative 2
bottom of page